Περιγραφή
Syrah 60% – Μαυρούδι 40%
Ακολουθείται ξεχωριστή προζυμωτική κρυοεκχύλιση για κάθε ποικιλία. Στη συνέχεια ακολουθεί η ανάμειξη των δύο ποικιλιών, με στόχο έναν οίνο με πολυπλοκότητα, που συνδυάζει την τραγανή οξύτητα, που χαρακτηρίζει το Μαυρούδι, με το πλούσιο σώμα του Syrah.
Η όλη διαδικασία έχει σαν αποτέλεσμα έναν οίνο με έντονα ρόδινο χρώμα με αρώματα κερασιού και βατόμουρου, νότες καραμέλας βουτύρου και μαρμελάδας κόκκινων φρούτων. Γεύση γλυκιά με ισορροπημένη οξύτητα και κομψή, απολαυστική επίγευση.
Καταναλώνεται στους 10 ~ 12℃, συνοδεύοντας κρεατικά με γλυκόξινη σάλτσα, τάρτες, φρέσκα και μαλακά τυριά, σπιτικές μαρμελάδες, γλυκά και φρούτα.